Acasă Actualitate Respect pentru excelenţă. Consiliul Judeţean Olt a răsplătit performanţa!

Respect pentru excelenţă. Consiliul Judeţean Olt a răsplătit performanţa!

65

Munca elevilor şi a dascălilor, a sportivilor şi antrenorilor a fost răsplătită de către Consiliul Judeţean Olt. Instituţia judeţeană a acordat peste 400 de premii elevilor şi profesorilor îndumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate. Astfel, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt, Consiliul Judeţean Olt a premiat excelenţa, marţi, 18 octombrie 2022, în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Baran”- Slatina. Invitaţii de marcă ai evenimentului au fost: preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele Iinuţ Ivan,
inspectorul şcolar general, Adrian Bărbulete.

„A devenit o tradiție această festivitate, din toate acțiunile noastre, dacă măcar un copil este motivat, să știți că este un câștig și o considerăm o acțiune de succes. De fiecare dată, încercăm să fim prezenți pentru a motiva elevii și profesorii, în același timp, de a obține rezultate la olimpiadele școlare. Astăzi, avem 454 de premii pe care le acordăm, însumând 180.000 lei”, a declarat Marius Oprescu.

Au fost acordate 753 de premii. Festivitatea de premiere a fost beneficiat şi de momente artistice susținute de elevii Palatului Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.