Acasă Actualitate Slatina. Start la construirea primului KFC din Oltenia

Slatina. Start la construirea primului KFC din Oltenia

90

KFC (Kentucky Fried Chicken) a început construirea unui restaurant de tip Drive-Thru la Slatina, în imediata apropiere a Parcului Tineretului, pe jumătatea de teren de la fosta unitate militară KFC va deschide astfel primul restaurant de acest tip din regiunea Oltenia.
KFC Slatina se va construi pe un teren de 2.958 mp concesionat de Primăria Slatina și va avea o suprafață construită de 353.5 mp.
Clădirea cu regim de înălțime parter va avea o suprafață utilă de 267,78 mp și o capacitate de 62 clienți în restaurant (113,42 mp) și 36 clienți pe terasa exterioară, care va avea o suprafață de 34 mp.
Parcarea exterioară pentru clienți și angajați va avea 20 de locuri dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități și grupurilor.
În restaurantul de la Slatina vor lucra maxim 16 angajați, tura de zi și maxim 8 angajați, tura de noapte.

Kentucky Fried Chicken este o marcă Yum! Brands alături de Pizza Hut, Taco Bell, The Habit Burger Grill şi Franchising & Real Estate.

Articolul precedentDSP Olt şi-a făcut stocuri de iodura de potasiu. Câte comprimate au ridicat cetăţenii de la farmacii
Articolul următorÎn cadrul OFSD Slatina îmi propun să dezvoltăm echipa, atât structural, prin atragerea de membre, dar şi prin realizarea unor proiecte care să facă bine în comunitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here