Acasă Actualitate Percheziţii la Olt. Două femei, contrabandă cu ţigări

Percheziţii la Olt. Două femei, contrabandă cu ţigări

69

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară. Femeile erau bănuite de producere, deținere și comercializare de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, în afara antrepozitului fiscal, peste limita de 1 kilogram de tutun pentru fumat.

„Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, iar din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada iulie – octombrie a.c., două femei, în vârstă de 58 și 32 de ani, din județul Olt ar fi produs, deținut și comercializat produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, în afara antrepozitului fiscal, peste limita de 1 kilogram de tutun pentru fumat.

În urma activităților efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 54,6 kilograme de tutun prelucrat în vederea producerii de țigarete, două utilaje ce ar fi fost folosite la prelucrarea tutunului, 30 de telefoane mobile și un laptop, folosite la plasarea și experdierea coletelor.”, se arată în comunicatul de presă.

Articolul precedentŞerbăneşti. Promisiune îndeplinită pentru copiii comunei
Articolul următorScorniceşti. Reabilitarea blocurilor din oraş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here