Acasă Actualitate Când vor fi date în folosinţă parcările de pe Drumul Expres…

Când vor fi date în folosinţă parcările de pe Drumul Expres…

74

Drumul Expres Craiova-Slatina-Piteşti beneficiază de o serie de parcări cu clădiri de servicii, însă până când acestea vor fi date în folosinţă, va trebui să mai treacă ceva timp. Contactat telefonic, şeful Secţiei de Drumri şi Poduri Slatina, Adrian Motorga, a declarat că există o serie de proceduri care trebuiesc realizate pentru ca serivciile să poată fi disponibile complet.

Drumul Expres este prevăzut cu patru parcări de lungă durată şi patru parcări de scurtă durată pe ambele sensuri ale drumului. Momentan, se află în proceduri de aciziţie tot ceea ce ţine de serviciile de mentenanţă, pază, consumabile etc. De asemenea, parcările vor beneficia şi de supraveghere video, însă centrul CIC se află pe Tronsonul 3 al drumului, care este în lucru. Parcările vor fi date în folosinţă după ce toate procedurile din caietul de sarcini vor fi respectate şi se vor îndeplini cerinţele.

Înţelegere între PSG şi SDP Slatina privind parcarea instituţiei
Este cunoscut faptul că, atunci când sunt evenimente la sălile de ceremonii ale PSG, parcarea SDP Slatina este folosită şi de participanţii la petreceri. Directorul SDP Slatina clarifică acest aspect, spunând că este o colaborare între instituţia pe care o conduce şi prestatorul de servicii de eveniemente vecin. Instituţia permite parcarea maşinilor în curte, iar PSG permite instituţiei să folosească un teren de 3000 mp, care serveşte ca depozit de lemne, nisip sau sare pentru carosabil, care este folosită iarna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.