Acasă Administrație CUM TREBUIE GUVERNAT ÎN „ACESTE TIMPURI”

CUM TREBUIE GUVERNAT ÎN „ACESTE TIMPURI”

156

Dacă admitem că secolul al XXI-lea a început sub „spectrul” a două mari „încercări”..

I. Comunismul european a căzut și nu s-a prăbușit, fiind lăsat să cadă de o putere politică ce avea toate instrumentele să-l apere și să-l mențină.
II. În consecință s-a născut ca o „psihoză de masă”, prin agenți bine instruiți, problematica – NOUA ORDINE MONDIALĂ – dar amândouă au dus la un „complet” HAOS MORAL și POLITIC extrem de periculos pentru VIITORUL CIVILIZAȚIEI, se impune ca GUVERNELE – dar toate guvernele – să-și schimbe „FILOZOFIA” funcționării pe următoarele coordonate:

1. „Trăgând” MORALA TRECUTULUI, LUMEA are nevoie imperioasă să o dirijați prin OAMENI CU ADEVĂRAT CAPABILI care să conducă și să guverneze procesul de păstrare și dezvoltare a CIVILIZAȚIEI PLANETEI cu specificul ei în fiecare țară.
Aceștia trebuie să aibă curajul convingerilor lor de înoire radicală managerială în interesul OAMENILOR, închinându-și TOTUL scopului de a-i ajuta să scape de SĂRĂCIE și NENOROCIRI.
2. PROMOVAȚI, înainte de toate TOLERANȚA, BLÂNDEȚEA și BUNUL SIMȚ ECHILIBRAT, drept coordonatele VIEȚII și ACTIVITĂȚII GUVERNAMENTALE care să asigure progresul omenirii bazate pe două fundamente: UMANISM și PATRIOTISM.
3. ÎNVĂȚÂND din ISTORIA TIMPURILOR să vă preocupați de problemele contemporane care-i frământă pe oamenii „lângă care trăiți”, scriind VOI ISTORIE ADEVĂRATĂ fără a face PROPAGANDĂ POLITICĂ.
4. FACEȚI prin toată activitatea voastră TOT ce conduce la o guvernare cu adevărat reprezentativă și democratică, capabilă să găsească SOLUȚII DEFINITIVE la problemele istorice ale timpului nostru, oricât de complexe ar fi ele.
5. LUPTAȚI cu toată forța LEGALĂ și DEMOCRATICĂ pentru MAI BINE, pentru ADEVĂR, pentru PACE, punând temeliile unei adevărate ERE NOI, cu o societate mai dreaptă și mai „omenească”, înlăturând răutățile, ambițiile, LĂCOMIILE, conflictele și războaiele.
6. PREOCUPAȚI-VĂ de problemele ARHI-MODERNE ce se pot ivi și „forțați” natura să „dea” cât mai multe din milioanele ei de secrete folosindu-le pentru OAMENI, punând capăt a TOT CEEA CE POATE DUCE LA DISTRUGEREA CIVILIZAȚIEI.
7. ÎNLĂTURAȚI definitiv și pentru totdeauna practicile agresive, conflictele, disensiunile și RĂZBOAIELE, căci ISTORIA a demonstrat că nu popoarele le declanșează. POPOARELE nu vor „SĂ LUPTE” prin războaie, căci așa ceva nu este decât o ABSURDITATE în viața lor, iar IDEALURILE lor trebuie să se raporteze la secolul al XXI-lea, și nu în urmă cu câteva secole.
8. ACȚIONAȚI încât să pară că a venit o „NOUĂ EPOCĂ” în care PROGRESUL – fie el ECONOMIC, COMERCIAL, în SĂNĂTATE, în EDUCAȚIE, în LUMEA COSMOSULUI etc (în TOATE) astfel ca OAMENII să trăiască într-o Lumea Nouă în care să nu existe limite pentru SPERANȚELE TUTUROR, și în care dispar toate NEDREPTĂȚILE ce „murdăresc” VIAȚA.
9. FIȚI UNIȚI, încât prin modul cum guvernați conduceți și administrați să dovediți că aveți DREPTATE, capacitând toate FORȚELE POLITICE să coopereze pentru SUCCESE și BUNĂSTARE, astfel ca să lărgiți, ca fenomen de masă, ceea ce se cheamă CONCEPȚIA DESPRE VIAȚĂ în perspectiva unui SECOL AL PROG29RESULUI, PROSPERITĂȚII și EGALITĂȚII REALE A TUTUROR și al PĂCII pe toate coordonatele PLANETEI.
10. FĂCÂND astfel, ISTORIA va consemna FAPTELE acestei VIZIUNI CONSTRUCTIVE și PAȘNICE asupra VIEȚII și LUMII.
VĂ VA LIPSI, OARE, CURAJUL?

                 Profesor,

Ion PĂTRAȘCU – Slatina – Olt

1 COMENTARIU

  1. Dosar istoric la DIICOT: Procurorii investighează abdicarea forţată a Regelui Mihai din 1947
    La sesizarea Mișcării pentru Regat și Coroană, DIICOT cerceteză falsul istoric și juridic comis la 30 decembrie 1947, care a avut ca rezultat răsturnarea ordinii constituționale în Regatul României și desființarea statului de drept. Scopul este restabilirea ordinii legale și constituționale legitime, notează evz.ro.

    DIICOT – Structura Centrală a dispus, sub nr. 467/D/P/2018, începerea urmăririi penale „in rem”, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art.397 și 438 Cod Penal, a transmis săptămâna trecută, Evenimentului zilei, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată, sub semnătura procurorul șef de secție Mihaela Porime.

    Mișcarea pentru Regat și Coroană a înregistrat la Parchetul General, pe 10 mai 2017, o sesizare prin care-i cerea „să efectueze cercetările necesare pentru stabilirea împrejurărilor concrete, pentru stabilirea făptuitorilor, a vinovăției, a răspunderii penale și civile, după caz, și a înlăturării consecințelor decurgând din actele criminale care, după 06 martie 1945, au determinat răsturnarea ordinii constituționale a țării la data de 30 Decembrie 1947, determinând aservirea țării unei puteri străine ostile și Armatei URSS de ocupație, sub care s-a instaurat dictatura comunistă în România. După 1989, despre întâmplările din urmă cu 70 de ani au depus mărturie mari personalități ale României, care arată că a fost vorba de acțiuni ale comuniștilor total lipsite de legitimitate și criminale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.