Acasă Administrație Punct de recenzare la Primăria municipiului Slatina

Punct de recenzare la Primăria municipiului Slatina

35

Dacă până acum nu v-aţi autorecenzat sau nu aţi fost găsit acasă de recenzori, Primăria Slatina vine în sprijinul dumneavoastră. Toţi cei care se află în situaţiile amintite se pot prezenta la sediul Primăriei Slatina, acolo unde s-a organizat un punct de recenzare. Acest punct se află
în cadrul Compartimentului Fond Funciar și Cadastru al Primăriei Slatina.

„În perioada 08.07. 2022 – 17.07.2022, persoanele care nu au reușit să se autorecenzeze în cadrul Recensământului populației și locuinței și nu au fost de găsit la domiciliu pentru procesul de recenzare față în față, pot face acest lucru la sediul Primăriei municipiului Slatina din strada Mihail Kogălniceanu, nr. 1, respectiv Compartimentul Fond Funciar, Cadastru, unde pot veni atât persoanele din municipiul Slatina, cât și persoanele din alte localități, în perioada menționată”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Persoanele cu pricina se pot deplasa la sediul primăriei pentru recenzare de luni până vineri, în intervalul orar 08.00, 19.00, cât și în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 09.00 – 16.00”, se arată într-un comunicat.

Acest demers se adresează atât locuitorilor Slatinei, cât și pentru cei cele din alte localități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.