Acasă Actualitate La Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Măsuri anti-Covid, de azi

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Măsuri anti-Covid, de azi

49

Creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov-2, de la începutul lunii până în prezent, determină conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina să adopte noi măsuri de protecție pentru preîntâmpinarea îmbolnăvirilor și creșterea siguranței personalului, pacienților, aparținătorilor și vizitatorilor.

În acest sens, începând de luni, 11.07.2022, la nivelul Spitalului Județean de Urgență Slatina se adoptă următoarele măsuri:

– respectarea cu strictețe a regulilor de purtare a echipamentului de protecție la nivelul secțiilor și compartimentelor; tot personalul Spitalului Județean de Urgență Slatina are obligația purtării corecte a măștii de protecție de unică folosință, în interiorul și în exteriorul secțiilor și compartimentelor;
– interzicerea accesului fără mască de protecție în clădirile Spitalului Județean de Urgență Slatina a aparținătorilor și vizitatorilor. Se vor menține în continuare reglementările privind regimul pachetelor pentru pacienții internați, cu predarea acestora la internarea în spital și preluarea de către fiecare secție/compartiment;
– obligativitatea folosirii mășților de unică folosință pentru pacienții internați aflați în curs de investigare și tratament;
– limitarea deplasării pacienților internați strict în interes de investigații și terapeutic;
– intensificarea măsurilor de triaj epidemiologic al personalului simptomatic, conform procedurii de triaj epidemiologic aprobate.

De la începutul lunii și până în prezent, la Unitatea de Primire Urgențe s-au prezentat mai mult de 30 de persoane infectate cu virusul Sars-Cov-2, iar în cadrul Secției Boli Infecțioase avem internați un număr de 7 pacienți.
Reamintim că persoanele confirmate cu infecția cu virusul SARS-Cov-2 se pot adresa Centrului de Evaluare și Tratament Antiviral, care funcționează în cadrul Secției Boli Infecțioase a spitalului nostru, pentru a beneficia de investigații și tratament în regim ambulatoriu.
Programul de funcționare al Centrului de Evaluare și Tratament Antiviral este de luni până duminică, între orele 08,00-14,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.