Sâmbătă, 4 iunie 2022, s-a tras cortina peste ultimele meciuri de fotbal disputate în Liga a IV-a, din județul Olt. Cel mai așteptat joc, unul cât o finală, a avut loc la Coteana, acolo unde echipa gazdă, ACS Viitorul a întâlnit revelația campionatului și mai ales a returului, AS Unirea Radomirești.
Pozițiile ocupate în clasament, locul 4 și, respectiv, locul 2, cu o diferență de 2 puncte în favoarea băieților din Radomirești, au ridicat atât interesul pasionaților de fotbal, cât și nivelul partidei care s-a dovedit a fi extrem de spectaculoasă, cu patru goluri și numeroase ocazii de ambele părți.
Scorul înregistrat la finalul celor 90 de minute, 2-2, a menținut Unirea pe locul 3 în clasament, un loc onorant și binemeritat, dobândit prin pasiune, valoare, seriozitate și multă muncă.
Unirea Radomirești a început partida avându-l în poartă pe Mitrache, fundași – Trăistaru, Vezeanu, Rădulescu, Ciubuc, mijlocași – Scurtu, Toma, Lătea, Olteanu, atacanți – Ciocănescu, Dincă. Rezerve: Craiu, Olteanu I, Bou. Antrenor: Mitică Moșteanu.

Clasament final –
N.A. Poziția ocupată, jocul prestat și susținerea necondiționată din partea administației locale, în frunte cu primarul Nicușor Sîia, dau speranțe atât suporterilor, cât și jucătorilor din Radomirești, acolo unde, pentru sezonul următor, ambițiile și așteptările sunt astăzi mult mai mari…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.