Acasă Actualitate PICNIC CU MĂMICI ŞI PICI

PICNIC CU MĂMICI ŞI PICI

77

În Parcul Tineretului din Slatina, luni 30 mai, OFSD Olt a organizat un „PICNIC CU MĂMICI ŞI PICI”, invitând, „În lumea minunată”, mămici cu copii între 3 şi 12 ani, dând startul manifestărilor dedicate Zilei Copilului.
În colaborare cu „Clubul Dodolino” Slatina, au fost desfăşurate activităţi educative şi de agrement, petrecând timpul împreună cu alţi copii de vârste apropiate, într-un cadru vesel şi atrăgător. Muzica antrenantă, dansul, jocurile, o mulţime de baloane colorate de diferite forme şi multe surprize, agreate de copii, într-un spaţiu natural adecvat, ne-au făcut să uităm de toate grijile şi de alte preocupări, integrându-ne în lumea copilăriei.
Mămicile au asistat cu satisfacţie la manifestările de entuziasm ale copiilor care solicitau să fie pictaţi cu diverse modele şi culori, dorind să aibă chip de pisicuţă, broscuţă, păianjen, de Superman, ori alte personaje din poveşti.
A fost o incursiune în lumea minunată a copilăriei, „o lume cu mult soare şi numai bucurii pentru copii”, cum suna atât de frumos fundalul sonor al picnicului din Parcul Tineretului, spre încântarea tuturor participanţilor, dar şi a vizitatorilor parcului, care ne-au privit cu admiraţie.
De 1 Iunie, le urăm LA MULŢI ANI tuturor copiilor planetei!

Ştefania MARINEANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.