Acasă Actualitate Paul Stănescu „Ziua Internațională a Muncii este capitalistă”

Paul Stănescu „Ziua Internațională a Muncii este capitalistă”

25

Ca în fiecare an, social-democraţii olteni sărbătoresc 1 Mai, Ziua Muncii, printr-o petrecere la pădure. Anul acesta, după ce, în 2019 nu s-a putut din cauza campaniei pentru europarlamentare şi după doi ani de pandemie, la Slatina, în acelaşi loc, în zăvoiul de lângă râul Olt, PSD şi-a invitat membrii la o petrecere cu muzică, dans şi voie bună. Muzica a fost asigurată de Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”.
Peste 1000 de oameni s-au simţit bine şi au dansat, după ce au consumat bere şi tradiţionalii mici.
Invitatul special al întâlnirii cu membrii PSD a fost secretarul general al PSD, Paul Stănescu, care s-a simţit bucuros să revină printre oameni, după o perioadă de pandemie, când acet timp de întâlniri erau imposibile.
„Ziua Internațională a Oamenilor Muncii este capitalistă, a plecat de la Chicago din anul 1.800 și ceva. Noi ne-am propus să ne întâlnim cu cetățenii municipiului Slatina, cu membrii noștri, de partid, să stăm de vorbă cu ei, să bem o bere, discutăm diverse subiecte. Sunt lucruri pe care la un moment dat le pierzi din vedere, dar aici, la firul ierbii, chiar se știu toate lucrurile. Este o mare plăcere să ne întâlnim cu colegii și cetățenii noștri. Acum nu facem politică, stăm de vorbă, lucrurile sunt amicale, fără decizii politice, dar este important să discutăm. Dumnezeu ne ajută, pentru că vremea este foarte frumoasă, să ne întâlnim cu colegii nostri, mai tineri, mai în vârstă. Să avem grijă de județul nostru, cu toții să avem grijă de el”, a declarat senatorul Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.