Acasă Administrație Corabia. Trei noi cetăţeni de onoare

Corabia. Trei noi cetăţeni de onoare

139

Consiliul Local Corabia, întrunit în ședință ordinară, a aprobat cu unanimitate de voturi, propunerile domnului primar Iulică Oane, de acordare a titlului de „Cetățean de Onoare” pentru trei corăbieni:Niculina Merceanu, Sindilă Gheorghe și Jianu George – Cătălin, pentru contribuția deosebită la creșterea prestigiului orașului Corabia.
„Doamna profesor Niculina Merceanu este președinte fondator al Asociației culturale ” La noi la români” și membru al Comitetului Român pentru Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii al Academiei Române. A fost redactor, realizator, prezentator și producător de emisiuni tv în cadrul Departamentului Muzică – Divertisment din Televiziunea Română.
Domnul profesor universitar doctor inginer Gheorghe Sindilă lucrează în cadrul Universității Politehnice București, este autor a numeroase cărți și articole, publicate în reviste de specialitate de circulație internă și internațională precum și a mai multor proiecte și contracte de cercetare.
Domnul doctor Jianu George – Cătălin este medic primar chirurgie generală în cadrul Institutului Oncologic București. Este membru al Societății Române de Chirurgie Generală precum și al Societății Române de Chirurgie Oncologică. Autor și coautor de lucrări științifice în țară și străinătate”, se arată în informarea făcută de primărie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.