Acasă Actualitate Tradiţia continuă. Social-democraţii au sărbătorit Ziua Muncii prin distracţie la pădure

Tradiţia continuă. Social-democraţii au sărbătorit Ziua Muncii prin distracţie la pădure

185

Ca în fiecare an, social-democraţii olteni sărbătoresc 1 Mai, Ziua Muncii, printr-o petrecere la pădure. Anul acesta, după ce, în 2019 nu s-a putut din cauza campaniei pentru europarlamentare şi după doi ani de pandemie, la Slatina, în acelaşi loc, în zăvoiul de lângă râul Olt, PSD şi-a invitat membrii la o petrecere cu muzică, dans şi voie bună. Muzica a fost asigurată de Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”.
Peste 1000 de oameni s-au simţit bine şi au dansat, după ce au consumat bere şi tradiţionalii mici.
Invitatul special al întâlnirii cu membrii PSD a fost secretarul general al PSD, Paul Stănescu,. Alături de acesta s-au mai aflat şi parlamentarii Siminica Mirea, Marius Iancu, Cătălin Grecu, preşedintele Consiliului Judeţan Olt, Marius Oprescu – preşedinte PSD Olt, şi primarul Slatinei, Emil Moţ – preşedinte executiv al PSD Olt.

„Ne-am întors la iarbă verde. Sunt trei ani în care nu ne-am întâlnit, în care nu am putut să ținem această sărbătoare. Este o zi pe care PSD Slatina a sărbătorit-o de fiecare dată, suntem alături de membrii și simpatizanții organizației nostre. De fiecare dată ne face plăcere, lumea se simte bine. A devenit o rușine să sărbătorim astfel de zile de când am uitat, și spunea secretarul general mai devreme, că această sărbătoare a plecat din America și nu de la comuniști, așa cum încearcă unii să sugereze. E adevărată, poate românii au ridicat-o la nivel de artă această sărbătoare, dar este sărbătoarea noastră și nu ne este rușine cu ea”, a spus preşedintele Marius Oprescu.

Articolul precedentDe ziua muncii, jandarmii și polițiștii sunt aici!
Articolul următorTot mai proape de podium! Unirea Radomirești, victorie în deplasare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here