Acasă Politic Gigel Ştirbu: „Suntem o echipă puternică”

Gigel Ştirbu: „Suntem o echipă puternică”

60

Duminică, 10 aprilie 2022, a avut loc Congresul PNL la care a participat şi deputatul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL al Regiunii Sud-Vest Oltenia.
„Consider că suntem o echipă puternică și una din condițiile principale pentru o bună guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare asupra obiectivelor propuse”.
Totodată, într-o postare de pe pagina sa de socializare, deputatul îl citează pe premierul Ciucă, cel care a devenit preşedintele patidului:
„Sper ca prin acest demers pe care l-am asumat, PNL să-și găsească echilibrul. Nu suntem într-o situație simplă, dar am convingerea că ne putem găsi un rost și o direcție. Trăim o situație geo politică deosebit de gravă iar pentru noi cel mai important obiectiv e să guvernăm țara. Sunt convins că după acest demers liderii noștri, primarii, președinții de consilii județene se vor întoarce acasă și se vor ocupa de tot ce înseamnă administrarea comunelor și orașelor.
Cetățenii români așteaptă de la noi soluții, măsuri, să fie protejați. Cetățenii s-au săturat de gâlceavă și de toate aceste discordiile care apar. Important e să avem stabilitate, să putem guverna țara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.