Acasă Actualitate Scorniceşti. Bazin de înot, un proiect de suflet al primarului

Scorniceşti. Bazin de înot, un proiect de suflet al primarului

23

Aşa cum procedează de fiecare dată, și acum, primarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, prezintă proiectele adminsitraţiei locale. S-a finalizat prima etapă a construirii unui bazin de înot în zona stadionului.
„Astfel, urmare a unei solicitări pe care am făcut-o la începutul anului, am primit un răspuns favorabil din partea Companiei Naţionale de Investiţii. În acest sens, am parcurs prima etapă privind proiectul de construire a unui bazin de înot pe strada Viitorului, nr. 2”, spune primarul.

Extinderea rețelei de gaze
Primarul mai anunţă că a depus documentaţia necesară pentru a accesa fondurile necesare proiectului de extindere a rețelei de gaze.
„O altă veste, pe care doresc să o prezint, este legată de extinderea rețelei de gaze, pentru care am depus, la Ministerul Dezvoltării, proiectul de finanţare prin programul «Anghel Saligny». Este o nouă investiţie, una importantă, și vă asigur că toate aceste obiective sunt realizabile.
Investiţia în comunitate este o datorie pe care mi-am asumat-o de la bun început. Cu viziune, prin determinare şi integritate, vom face din Scorniceşti o localitate la standarde europene!”, completează primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.