Acasă Actualitate Marius Oprescu, noul preşedinte al CDR SV Oltenia: „Voi susține interesul regional,...

Marius Oprescu, noul preşedinte al CDR SV Oltenia: „Voi susține interesul regional, în vederea accesării fondurilor europene pentru proiecte strategice în regiune”

94

Marți, 15 martie 2022, în ședință extraordinară, Consiliul pentru Dezvoltare Regională al regiunii Sud-Vest Oltenia s-a întrunit pentru a vota noua conducere. Astfel, președinții de consilii județene, primarii de municipii, orașe și comune membre, l-au votat pe președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, să ocupe funcţia de președinte al CDR SV Oltenia, pentru un an. Acesta va fi secondat, la conducere, de către președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, ales în funcția de vicepreședinte al acestui for.

„Timp de un an, voi fi președintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și, alături de colegii mei, membri în acest for, voi susține interesul regional, în vederea accesării fondurilor europene pentru proiecte strategice în regiune. Responsabilitatea noastră, a liderilor celor cinci județe ale Olteniei, este să depunem toate eforturile pentru ca acțiunile noastre să conducă la dezvoltarea regiunii și prosperitatea cetățenilor săi. Tocmai de aceea, unitatea și colaborarea sunt esențiale”, a declarat Marius Oprescu.

Pe ordinea de zi s-au mai aflat şi acțiunile legate de implementarea Programului Operațional Regional 2014-2020, elaborarea următorului Program Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, precum și noutățile pe care le implică desemnarea instituției drept Autoritate de Management pentru viitoarea perioadă de programare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.