Acasă Administrație Pârşcoveni. Mulţumiri din partea administraţie locale către cetăţeni

Pârşcoveni. Mulţumiri din partea administraţie locale către cetăţeni

106

Primarul comunei Pârşcoveni, Dumitru Dănuţ Matei, mulţumeşte cetăţenilor pentru că au conştientizat recomandările oferite de primărie, anume de a nu arunca gunoiul pe oriunde, ci doar în zonele special amenjate.
„Vă mulțumim dumneavoastră, locuitorilor responsabili, cu mult bun simț, care ați conștientizat faptul că singura soluție de a avea o comună curată este aceea de a nu mai arunca gunoiul haotic.
Astăzi comuna noastră beneficiază de un serviciu de salubrizare care începând de mâine, 11 martie, în fiecare zi de vineri va colecta gunoiul menajer din pubelele puse la dispoziția fiecărui localnic, urmând ca din data de 25 martie, la fiecare două săptămâni să colecteze și deșeurile selective. Pentru a facilita acest lucru, în perioada imediat următoare o să împărțim fiecărui locuitor saci de culoare galbenă pentru deșeuri din plastic/metal, respectiv saci de culoare albastră pentru hârtie/carton,
Facem apel la simțul civic al tuturor locuitorilor, pentru a conștientiza faptul că singura soluție reală de a avea o comună curată este aceea de a depozita gunoiul menajer doar in pubelele puse la dispoziția tuturor localnicilor. Este un gest mic dar cu o însemnătate mare, care produce un impact major in protejarea și conservarea mediul înconjurător, rezultând astfel o comuna curată și trainica pe care o putem lăsa moștenire generațiilor următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.