Acasă Actualitate Siminica Mirea: „Orice demers care vizează binele și bunăstarea tuturor românilor, va...

Siminica Mirea: „Orice demers care vizează binele și bunăstarea tuturor românilor, va fi prioritar pentru noi!”

29

Senatorul Siminica Mirea spune că, prin intervenţia politică, Partidul Social Democrat va reduce facturile pentru milioane de cetățeni.
„În urma adoptării soluțiilor propuse de către social-democrați, 90% din consumatorii casnici vor plăti energia la prețurile de dinainte de liberalizare, respectiv 0,68 lei/kWh. În plus, a fost crescută plafonarea la 0,31 lei/kWh și a fost aplicată o compensare de 40% la gaze naturale, în așa fel încât prețurile finale sa fie mai reduse.
În altă ordine de idei, măsurile noastre au mai vizat și o creștere a volumelor de consum la electricitate și gaze, iar în acest fel 90% dintre români vor beneficia de prețuri scăzute, în comparație cu actuala situație de 20%.
Propunerile PSD, agreate de toate partidele Coaliției trebuie, fără doar și poate, adoptate cât mai repede prin ordonanța de urgență, urmând ca acestea să fie aplicate de la 1 februarie.
Așa cum am mai spus, orice demers care vizează binele și bunăstarea tuturor românilor, va fi prioritar pentru noi!”, scrie senatorul pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.