Acasă Actualitate Emil Albotă: „Facturi mai mici la energie și gaze, de la 1...

Emil Albotă: „Facturi mai mici la energie și gaze, de la 1 februarie”

18

Emil Albotă spune că PSD este singurul partid care a realizat un pachet de măsuri viabile menite să reducă facturile uriașe la energie și gaze.
„Peste 90% din consumatorii casnici, Școli, Spitale, Biserici, IMM-uri, Industria alimentară, ONG-uri vor primi facturi mai mici la energie electrică, plătind prețul dinaintea liberalizării haotice făcută de dreapta, prin reducerea plafonării tarifelor și creșterea volumelor lunare de consum. Peste 90% din consumatorii casnici, Școli, Spitale, Biserici, IMM-uri, Industria alimentară, ONG-uri vor primi facturi mai mici la gaze, prin scăderea plafonului de la 0,37 la 0,31 lei pe kWh, creșterea consumului compensat și aplicarea unui discount de 40%. Peste un milion de facturi emise greșit, care au produs fibrilații și griji în plus românilor, vor fi stornate și retrimise, fără ca oamenii să suporte penalități sau să fie debranșați.
În plin val 5 al pandemiei era inadmisibil ca un Spital să funcționeze cu mai puțină căldură sau fără curent, de frica plății facturilor la utilități.
În plină criză economică, era nefiresc să sufoci IMM-urile cu plăți și mai mari, după ce au făcut eforturi uriașe, în acești doi ani, să-și păstreze angajații. PSD a propus, Coaliția a agreat și măsurile vor fi aplicate de la 1 februarie.”

Articolul precedentGigel Ştirbu: „Este un moment pe care nu putem să-l aruncăm în conul ignoranţei şi al uitării”
Articolul următorPotcoava. Centru de Recuperare, în incinta fostei schele Petrom

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here