Acasă Actualitate Antrenorul de judo – Mihai Dorobanțu, proiecte noi pentru sportul slătinean

Antrenorul de judo – Mihai Dorobanțu, proiecte noi pentru sportul slătinean

1135
        După ce în decursul ultimilor ani s-a implicat neîncetat și a căutat cu motivație și perseverență să ducă sportul slătinean la un nivel superior, sportivul oltean Mihai Dorobanțu, multiplu campion al României la judo, cu rezultate notabile și dincolo de granițele țării, în prezent antrenor la CSM Slatina pentru cei care-și doresc să facă performanță în această ramură sportivă, revine cu noi proiecte și pentru anul 2022.
Mai exact, după o serie de discuții, cu planuri, idei și explicații concrete, Mihai a reușit să primească din partea municipalității slătinene acordul mult-așteptat pentru obținerea finanțării necesare în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse și asumate: „Am început noul an în forță, cu trei proiecte importante, axate pe judo, dar și pe MMA. În acest sens am făcut pași mari pentru formarea unei echipe puternice de judo – seniori, o echipă valoroasă care să ducă Slatina pe primele trei locuri ale țării, cu rezultate remarcabile în disciplina respectivă. Pentru mine, dorința de reușită este enormă, ținând cont de faptul că Slatina nu a avut niciodată o echipă de judo, așa cum, spre exemplu, vedeam prin alte părți. De aceea, doresc să mulțumesc administrației locale pentru toată susținerea oferită și îi anunț pe toți cei interesați de judo sau MMA că-i așteptăm oricând, cu brațele deschise, în sala de antrenament”.
Altfel, în susținerea afirmațiilor sale, antrenorul Mihai Dorobanțu spune că zilele următoare vor ajunge la Slatina, încă trei sportivi, judokani valoroși care au ales să se alăture proiectului său de la CSM.
„Ne-am înțeles deja cu Mario Ioniță, de la CSS Rapid București – categoria 73 kg, cu Cătălin Crișan de la CS U Pitești – categoria – 66 kg, dar și cu Dragoș George Prosie de la CSM Bacău – categoria 81 kg, locul doi la juniori, câștigător al Cupei României la Judo și component de perspectivă al lotului național. Împreună cu ei vom forma echipa pe care ne-o dorim, vom merge în cantonamente, ne vom antrena intens și vom obține rezultate notabile pentru sportul slătinean”, a conchis tânărul și ambițiosul antrenor slătinean de judo, Mihai Dorobanțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.