Acasă Actualitate Semafoare inteligente, pentru siguranţa cetăţenilor. DASIP Slatina se ocupă de implemntarea investiţiei

Semafoare inteligente, pentru siguranţa cetăţenilor. DASIP Slatina se ocupă de implemntarea investiţiei

108

Primăria Slatina investeşte în siguranţa participanţilor la trafic, prin implemntarea unui proiect, care prevede instalarea de semafoare inteligente cu buton, în șase puncte aglomerate din Slatina. De implentarea acestui proiect se va ocupa Direcția Administrarea Străzilor și Iluminat Public a Primăriei Slatina. Valoarea întregului proiect este de 162.000 de lei, fără TVA, sumă alocată de la bugetul local.

Semafoarele inteligente vor fi montate la trecerea de la supermarketul LIDL din Steaua; pe Strada Ecaterina Teodoriu, la trecerea din fața Băncii Transilvania, unde se află și stația de autobuz; la trecerea de la BEKAERT; pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la trecerea de la Serviciul Rutier Olt – Permise Auto; pe strada Primăverii, intersecție cu strada Lalelelor, în fața magazinului GIMAR LUX.

Implementarea proiectului a început la 4 ianuarie, iar DASIP spune că lucrările vor fi finalizate la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.