Acasă Actualitate Emil Albotă: „PSD și-a asumat responsabilitatea guvernării”

Emil Albotă: „PSD și-a asumat responsabilitatea guvernării”

44

„PSD și-a asumat responsabilitatea guvernării, iar miniștrii social-democrați pregătesc primul pachet de măsuri sociale menite să diminueze efectele încă greu de cuantificat ale pandemiei.
Intrarea la guvernare nu s-a făcut pe un covor nou-nouț, ci pe un val uriaș de așteptări și nevoi.
Astfel, în centrul programului de guvernare, se află oamenii și veniturile acestora.
Veștile bune pentru seniori vizează creșterea pensiei minime la 1000 lei, creșterea punctului de pensie la 1586 lei și a treisprezeceapensie, pentru veniturile sub 1600 lei.
Un alt punct esențial rezolvat, în mai puțin de o săptămână, de la preluarea mandatelor de miniștri, a fost adoptarea de urgență a procedurilor pentru aplicarea legii, prin care românii să beneficieze imediat de plafonarea tarifelor la gaze și electricitate și de compensarea facturilor.
Nu în ultimul rând, Agricultura a fost întotdeauna o prioritate în programul PSD de guvernare, iar proaspătul ministru a suplimentat bugetul pentru subvenții și a anunțat reluarea programului TOMATA – un program îmbrățișat de legumicultorii români, care a asigurat scăderea importurilor și creșterea consumului legumelor românești”, scrie deputatul Emil Albotă pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.