Acasă Actualitate Caracal: „Spiridușul Mesager” a trecut prin Caracal!

Caracal: „Spiridușul Mesager” a trecut prin Caracal!

41

Anul acesta, Primăria Caracal inițiază campania„Spiridușul Mesager”, un îndemn către cei care își propun să fie o rază de bucurie și liniște pentru semenii lor.
„FII MOȘ CRĂCIUN” pentru cei care implicarea fiecăruia aduce miracolul sărbătorilor este mesajul nostru într-un an în care soliditaritatea și unitatea au fost cuvintele de ordine. Pentru detalii, cei interesați să se alăture proiectului Primăriei Caracal pot suna la 0767030477.
„Primăria, ca și anul trecut, va veni cu surprize în preajma Crăciunului când ne vom reîntâlni cu toții în jurul bradului amplasat și decorat de sărbătoare în fiecare cartier al orașului nostru” – Ion Doldurea, primar.

Luminile Sărbătorilor de iarnă
La începutul lui decembrie, primăria fostei capitale a Romanaţiului a marcat debutul lunii sărbătorilor de iarnă, prin aprinderea luminilor în bradul amplasat pe platoul din fața Primăriei.
„Ne bucurăm împreună și ne vom reuni pentru a simți atmosfera sărbătorilor, în următoarea perioadă, cu prilejul mai multor evenimente surpriză, în toate cartierele orașului, unde vor fi amplasați și decorați brazi de Crăciun”, spun reprezentanţii primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.