Acasă Actualitate Marius Iancu „Nu este un vis! Românii pot primi, din nou, vouchere...

Marius Iancu „Nu este un vis! Românii pot primi, din nou, vouchere de vacanță!”

71

Este atât de greu să ne mai gândim la vacanțe și relaxare, în această perioadă grea, dar nu trebuie să uităm că avem nevoie și de aceste lucruri tocmai pentru a trece cu bine peste toate!
De aceea, PSD susține, la negocierile cu PNL, și reintroducerea voucherelor de vacanță și sprijinirea Horeca.
Cîțu și PNL trebuie să înțeleagă că această măsură nu este o cheltuiala sau un moft, ci o investiție pe termen mediu și lung de care România are nevoie pentru a atinge potențialul turistic.
Și PSD a demonstrat că se poate!
În 2018, sectorul Horeca a crescut cu 15 miliarde lei, datorita voucherelor de vacanță, iar pe litoralul românesc, încasările au crescut cu 25%.
Peste 3.000 de structuri de cazare s-au autorizat în perioada 2018-2019, ceea ce a însemnat venituri în plus la buget!
Fiecare leu investit în voucherele de vacanță generează 0,51 lei la PIB, iar la fiecare 64.359 lei direcționați pentru voucherele de vacanță se creează și se menține un loc de muncă!
Pentru angajați, voucherele de vacanță înseamnă creșterea veniturilor și a nivelului de trai, creșterea calității vieții prin diversificarea bugetului de consum, sănătate fizică și psihica și creșterea productivității muncii.
Pentru angajatori, voucherele de vacanță asigură reducerea costului forței de muncă, îmbunătățirea productivității muncii, creșterea motivării și loialității angajaților.
Deci cu toții, de la angajat, angajator, patroni de hoteluri, pensiuni și restaurante până la Guvern, au de câștigat și toată lumea este mai fericită cu un plus de numai 1450 lei pe an, cât este valoarea voucherelor de vacanță! Acum putem, din nou, spera la siguranța unui trai mai bun!
noi facem totul pentru români!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.