Acasă Fără categorie Festivalul de teatru „ACASĂ LA EUGEN IONESCU”, ediția a X-a

Festivalul de teatru „ACASĂ LA EUGEN IONESCU”, ediția a X-a

28

Primăria municipiului Slatina, Consiliul Local al municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art. Centrul Internațional de Artă România și Centrul Cultural Eugen Ionescu vă invită în perioada 24-29 noiembrie 2021 la cea de-a X-a ediție a Festivalului de teatru „ACASĂ LA EUGEN IONESCU”.

Miercuri 24 noiembrie 2021 la ora 18,00 de spectacolul cu piesa „Toți banii merg la Lola” realizat de Asociația Culturală Olt Artis, textul și regia Nicolaie Tony Dincă și interpretarea actorilor: Eva Moise, Milică Marian Costea, Aurelia Dincă, Cristi Călătoru, Ionela Mateșică, Luigi Marian Dumitrescu/Marius Boldoi, Sorina Preduț, Larisa Zorlescu, Paul Bălășcan, Tony Dincă, Mihai Firoiu.
Joi 25 noiembrie, la orele 16,00, în foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu va avea loc vernisajul unei expoziții de artă fotografică urmat de salonul de carte la care vor fi lansate cărți semnate de autorii: Nicolae Coande, poet și eseist, membru al Uniunii Scriitorilor din România; George Smarandache, scriitor, poet și dramaturg; Aurel Furtună, scriitor și poet; Nicolaie Tony Dincă, scriitor, poet și dramaturg.
Tot joi 25 noiembrie, începând cu ora 18,00 îl puteți vedea pe Marius Bodochi și pe Arlinda Morava în spectacolul cu piesa „Salieri”, scenariul și regia Marcel Top.
Vineri 26 noiembrie, ziua nașterii marelui dramaturg cu origini slătinene al cărui nume îl poartă festivalul de teatru, se va juca spectacolul cu piesa „Ultimul Godot” de Matei Vișniec, realizat de Asociația Culturală Iordache Art, în regia lui Remus Alexandru Iordache și interpretarea actorilor Remus Alexandru Iordache și Corina Dașoveanu.
Sâmbătă 27 noiembrie 2021 la ora 18,00 se joacă spectacolul cu piesa „Reconstituirea unei vieți” cu George Mihăiță, un one-man show pus în scenă de Teatrul de comedie din București.
Duminică 28 noiembrie 2021 la ora 18,00 puteți vedea spectacolul cu piesa „Soț de vânzare” în regia lui Marius Gîlea și interpretarea actorilor Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.
Ultima seară a festivalului vă prilejuiește întâlnirea cu alte mari nume ale scenei românești în spectacolul cu piesa „Avarul” de Moliere, în regia lui Daniel Nițoi și interpretarea actorilor Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Vasile Filipescu, Jean Lemne, Daniel Nițoi, Anne-Marie Zaharia/Raluca Bădoiu, Oana Gabriela drăghici/Mălina Tomoiagă, Mihai Niculescu/Tomi Cristin/Florin Kevorkian.
Intrarea la spectacolele programate în datele de 25, 27, 28 și 29 noiembrie se face pe bază de invitații care vor putea fi procurate zilnic între orele 13,00 – 19,00 de la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu, începând cu data de 18 noiembrie 2021 ora 13,00.
Pentru spectacolele din datele de 24 și 26 noiembrie („Toți banii merg la Lola” și „Ultimul Godot”) intrarea se face pe bază de bilete ce se pot achiziționa zilnic între orele 13,00 – 19,00 de la casieria Centrului până în ziua spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.