Acasă Actualitate „OAMENI CA MINE”, campanie de informare pro vaccinare, în Parcul Tineretului din...

„OAMENI CA MINE”, campanie de informare pro vaccinare, în Parcul Tineretului din Slatina

58

Municipiul Slatina a fost gazda primei caravane dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România. Locuitorii municipiului au avut ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care dorit să se vaccineze au putut face acest lucru la centrul de vaccinare DriveThru din Parcul Tineretului, deschis special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Olt.

Orice persoană care a avut nelămuriri, întrebări despre vaccinare și a dorit să se informeze, a primit răspunsuri în cadrul Caravanei vaccinării „OAMENI CA MINE”, care a vinit special în Slatina (16, noiembrie, Parcul Tineretului, de la 9:00 la 17:00). Publicul a putut astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.
Au fost prezenţi, la deschiderea caravanei lideri locali şi specialişti: prefectul judeţului Olt, Florin Homorean, viceprimarul municipiul Slatina, Gigi Vîlceleanu, preşedinte Asociația Medicilor de Familie Olt, dr. Mihai Ungureanu, medicul epidemiolog de la DSP Olt, Marilena Madan, doctorul în medicină de familie, Cătălina Buzărnescu şi manager Direcţia Marketing și Comunicare, CEZ România, Ramona Nicola.

„OAMENI CA MINE”, a luat startul de la București în 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Aparare „Carol I”. Caravana vaccinării este susținută de CEZ România. După Slatina, aceasta va fi prezentă în județul Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.