Acasă Politic Siminica Mirea: „Această imaturitate politică trebuie să înceteze urgent”

Siminica Mirea: „Această imaturitate politică trebuie să înceteze urgent”

45

Senatorul Siminica Mirea spune că PSD are pregătite 100 de soluții pentru stabilizarea țării, rezultate din numeroase consultări cu specialiști din sectorul medical, lideri de sindicate, membri importanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai sistemului public și privat de educație, precum și reprezentanți HoReCa:
„Prioritatea noastră, a social-democraților, este realizarea unui program de guvernare, pornind de la planul predictibil și coerent, acceptat la nivel social și economic realizat cu ajutorul specialiștilor din domeniul medical, parteneri sociali și mediul de afaceri.
Într-un guvern responsabil și eficient nu se împart funcții, ci sarcini și responsabilități!
Cei de dreapta sunt pregătiți, mai mult ca oricând, să scufunde România! Tocmai de aceea, alături de colegii mei social-democrați, nu vom vota un guvern minoritar care vizează, în continuare, tăierea veniturilor românilor!
Situația a ajuns prea departe, iar această imaturitate politică trebuie să înceteze urgent. Cei de dreapta au eșuat, în primul rând, să fie oameni.
În prezent, niciuna din măsurile urgente propuse de PSD premierului desemnat nu este adoptată. Salariul minim nu crește nici măcar cu acel 8% promis, iar în continuare alocațiile și pensiile sunt înghețate. În schimb, sunt introduse noi taxe pentru românii din Diaspora, mai exact, acele taxe pe care Partidul Social Democrat le-a eliminat în momentul în care s-a aflat la guvernare.
Viața românilor va deveni mult mai grea și vor avea parte de mult mai multe încercări, dacă acest nou guvern va aplica asemenea măsuri absurde. A venit timpul ca românii să fie sprijiniți, iar cei care au provocat acest haos să fie sancționați!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.