Acasă Actualitate Tomiță, primarul de la Movileni. Mesaj emoționant!

Tomiță, primarul de la Movileni. Mesaj emoționant!

2444
În ziua cu cele mai multe decese raportate de Covid-19, la nivel național, de la începutul pandemiei – 591, primarul comunei Movileni, județul Olt, Sorin Ion Toma transmite un mesaj emoționant…
         „E timpul să ne oprim fiecare, măcar câteva clipe din ceea ce facem cu viața noastră zi de zi! România moare încet. Pierdem zilnic, rude, cunoscuți, oameni de care știm, dar pe care nu i-am cunoscut niciodată. Pandemia este cea mai îngrozitoare realitate a generației noastre. Nedreptatea cruntă care ne afectează viețile. Unii răzbat, alții pierd.
Putem face mai mult și mai bine! Astăzi, doar prin conștientizarea importanței vaccinării. Exemplele la îndemână sunt comunitățile umane din țările unde s-a înțeles că altfel nu se poate. Astăzi, a pierit un sat întreg din România. Aproape șase sute de suflete înseamnă un sat pustiu, unde oamenii nu reapar de nicăieri, a doua zi, pentru a astupa golurile din curți și din inimile noastre. Opriți-vă în loc! Înțelegeți grozăvia și vaccinați-vă!
         E cel mai important apel pe care îl fac de când sunt primarul comunei Movileni. Mă adresez oamenilor din localitate, cât și celorlalți, de oriunde ar fi. Nu putem altfel, dacă vrem ca într-o zi să spunem că va fi bine. Altfel, neputința și neînțelegerea ne-au dus aici.
         Cred în mintea, înțelepciunea și conștiința fiecăruia dintre noi…”
Mesajul, astfel primit de la primarul comunei, datat 2 noiembrie, se suprapune cu data din calendar când, la Movileni, sunt conduși pe ultimul drum trei semeni de-ai noștri, învinși, nedrept, de o boală adevărată.
Articolul precedentANUNȚ PUBLIC ETAPĂ DECIZIE ÎNCADRARE
Articolul următorSCURTĂ „ISTORIE” POSTDECEMBRISTĂ. DE CE PE ULTIMUL LOC ÎN EUROPA? (II)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here