Acasă Actualitate Corabia. Cel mai mare proiect în infrastructură!

Corabia. Cel mai mare proiect în infrastructură!

44

Primăria oraşului Corabia a demarat cel mai mare proiect în infrastructura de apă și canalizare din Orașul Corabia. Proiectul „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și apă uzată în aglomerarea Corabia”, din cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020” are o valoare de 53.046.350,88 lei fără TVA, din care, conform schemei de finanţare, 85% reprezintă finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană iar 13% constituie co-finanțare naţională și 2% constituie co-finanțare din Bugetul Local.
În orașul Corabia se vor realiza lucrări de reabilitare și extindere a sistemelor de alimentare cu apă existente pentru a asigura racordarea întregii populații la serviciile de alimentare cu apă.
Investiții în sistemul de alimentare cu apă, după cum urmează:
– reabilitarea frontului de captare existent (Vârtopu)- 8 puțuri realizate prin reforare; reabilitare conductă de aducțiune front de captare Vârtopu – Gospodăria de apă Corabia – 1,65 km; reabilitare stație de tratare; reabilitare stație de pompare apă potabilă aflată în Gospodaria de apă Corabia; reabilitare rezervor de înmagazinare a apei, aflat în Gospodăria de apă Corabia.
Investiții în sistemul de canalizare:
– extindere rețele de canalizare L=31,15 km; reabilitare rețele de canalizare existente L = 15,51 km; construire stații de pompare apă uzată -19 buc; conducte de refulare noi – 3,35.

Articolul precedentPaul Stănescu: „Partidul Irațional Liberal îngroapă pas cu pas România!”
Articolul următorBilanţul Covid-19, ziua recordurilor la nivel naţional. La Olt, rata de infectare este în scădere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here