Acasă Actualitate La Radomireşti. Nicuşor Sîia face investiţii în infrastructură

La Radomireşti. Nicuşor Sîia face investiţii în infrastructură

819
      A fost depusă o cerere de finanţare către Ministerul Dezvoltării, pentru obiectivul de investiţii „Modernizare drumuri de interes local în comuna Radomireşti”. Primarul comunei Radomireşti, Nicuşor Sîia, vrea să construiască drumuri moderne în localitate…

Este vorba despre modernizarea a 12.603 metri. Valoarea proiectului este de 27,020,396.21 lei (valoarea solicitată de la bugetul de stat – 26,678,648 lei şi 341,747.87 lei valoare finanţată de la bugetul local). Perioada de implementare a obiectivului este de doi ani. Cererea de finanţare a fost depusă de către UAT Radomireşti, prin primarul comunei, la 20 octombrie 2021.

Această solicitare arată responsabilitatea primarului de la Radomirești și se adaugă pe lista lungă de investiții proiectate și deja executate. Radomireștiul devine, pe zi ce trece, o comună europeană, iar modul cum administrația locală servește interesului public, un ghid de bună practică, oricând gata de însușit de mulți dintre primarii din România, aflați în căutarea sensului mandatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.