Acasă Administrație La Scornicești, administrația Daniel Tudor, proiect după proiect!

La Scornicești, administrația Daniel Tudor, proiect după proiect!

456
       La Scornicești, orașul de pe Plapcea, acolo unde de la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut primar este liberalul Daniel Tudor, nu trece săptămână fără finalizarea sau demararea unui proiect major din lista celor multe promise și asumate de tânărul edil…
Recent, printr-un mesaj postat pe pagina de facebook, Daniel Tudor aduce la cunoștința cetățenilor ultimele evenimente derulate la nivelul localității sale, care se schimbă în bine de la o zi la alta:
„(…) În urma lucrărilor de pregătire a infrastructurii drumurilor de pe strada Linia Dealului, Agronomului, Osicii și Câmpului, am început asfaltarea propriu-zisă a acestor străzi componente ale localității noastre. Sunt lucrări de care aveam nevoie și vă asigur că în perioada următoare vor mai urma și altele la fel de importante pentru tot ceea ce înseamnă Scornicești.
În acest sens, tot de astăzi au demarat etapele de pregătire a infrastructurii în vederea asfaltării în Jitaru, lucrări care vor fi supravegheate atât de mine, cât și de consilierul local Valerică Albăstroiu, cel care a insistat și s-a luptat cu toate forțele pentru impelemntarea acestui proiect, și vă asigur că nu e singurul.
Nu în ultimul rând, țin să vă mai informez că tot în prima parte a acestei zile am dat startul la reabilitarea aleii care face legătura dintre strada Păcii și bulevardul Muncii – limită cu Școala „Nicolae Coculescu” din Scornicești.
Toate acestea, adăugate la cele care au fost și cele ce vor mai fi, mă bucură și în același timp mă motivează, dovedind că am alături de mine o echipă puternică și competentă care a înțeles că împreună, prin stăruință, răbdare și înțelegere putem schimba în bine orașul Scornicești și viața celor ce s-au născut și locuiesc în el”.
Activitatea intensă a primarului Daniel Tudor demonstrează, o dată în plus, că acolo unde se vrea și se muncește cu adevărat, lucrurile bune nu întârzie niciodată să apară, aducând cu ele și numeroasele aprecieri din partea celor ce au crezut și l-au votat pe cel în cauză.
Articolul precedentITM Olt, controale la firmele de pază
Articolul următorCovid-19. Cifrele zilei: peste 200 de cazuri la Olt. Scade incidenţa în Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here