Acasă Actualitate Slatina, pe podiumul celui mai important concurs de skate. Carmen Ioniţă face...

Slatina, pe podiumul celui mai important concurs de skate. Carmen Ioniţă face istorie în Germania

1172

Între 10 şi 12 septembrie a.c., în oraşul Brandenburg an der Havel, aparţinând landului Brandenburg, acolo unde se găseşte şi landul-stat Berlin, capitala Germaniei, a avut loc cel mai cunoscut concurs de freestyle skateboarding, la care a participat şi România (alături de alte 12 state europene), cu concurenţi din Slatina: European Freestyle Skateboarding Championships Brandenburg 2021.
Competiţia a fost organizată într-o hală a Muzeului Industriei din localitate. La aceasta au participat şi câţiva slătineni, care, prin pasiunea loc pentru skateboarding, au construit cea mai mare şi importantă comunitate în domeniu din ţară.

Pe podiumul concursului, la categoria „Fete” au urcat slătinencele Rhiana Grigore, care a luat Locul 1 şi Carmen Ioniţă, care obţinut locul II.
Revelaţia competiţiei a fost Carmen Ioniţă, care a obţinut un loc bine meritat, la doar un an după ce a început să facă acest sport modern, fiind prima competiţie la care participă.
Încurajată şi de cel mai cunoscut skater al Slatinei, Marius Constantin, care a obţinut, în cadrul aceleiaşi competiţii, Locul IV, la categoria „Profesionali”. Constantin este şi cel mai cunoscut vlogger din domeniu, unde explică, celor interesaţi, tainele acestui sport care a captivat tinerii slătineni.

https://www.facebook.com/100009874622319/videos/373735211053926

https://www.facebook.com/100009874622319/videos/170541258538722

2 COMENTARII

  1. Când s-a realizat articolul s-a dorit favorizarea doar a unor participanți? Pentru prima data este și Grigore Rhiana la un concurs? Marius Constantin ar trebui sa nu accepte acest aspect, întrucât favorizarea sau specificarea expres a unui singur membru al unei echipe nu este tocmai fair play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.