Acasă Actualitate Slatina. Pandemia opreşte „OLTENII &… RESTU’ LUMII” să râdă

Slatina. Pandemia opreşte „OLTENII &… RESTU’ LUMII” să râdă

19

Primarul unicipiului Slatina, Emil Moţ, îi anunţă pe slătineni şi pe doritorii de unor şi bună-voie, că Festivalul „OLTENII &… RESTU’ LUMII” se amână până la o dată când situaţia epidemiologică o permite. Din cauza incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19 crescută nu va permite ca, anul acesta, cunoscutul festival să fie organizat la data propusă de organizatori. Festivalul trebuia să fie organizat în weekendul 24-26 septembrie a.c.

„Din cauza noilor date cu privire la incidența cumulată a cazurilor COVID-19, conform cărora pe raza municipiului Slatina a fost înregistrată o creștere considerabilă a ratei de pozitivare, din considerente ce vizează protecția sănătății noastre, a slătinenilor, vă aduc la cunoștință faptul că vom amâna organizarea festivalulului „OLTENII &… RESTU’ LUMII”.
Imediat ce contextul pandemic va înregistra o scădere epidemiologică la nivel local astfel încât să permită inițierea activităților culturale fără risc înalt de îmbolnăvire cu virusul SARS- CoV-2, vom relua organizarea festivalului și vom publica toate informațiile necesare referitoare la desfășurarea acestuia.”, anunţă primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.