Acasă Actualitate Slatina. Pandemia opreşte „OLTENII &… RESTU’ LUMII” să râdă

Slatina. Pandemia opreşte „OLTENII &… RESTU’ LUMII” să râdă

18

Primarul unicipiului Slatina, Emil Moţ, îi anunţă pe slătineni şi pe doritorii de unor şi bună-voie, că Festivalul „OLTENII &… RESTU’ LUMII” se amână până la o dată când situaţia epidemiologică o permite. Din cauza incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19 crescută nu va permite ca, anul acesta, cunoscutul festival să fie organizat la data propusă de organizatori. Festivalul trebuia să fie organizat în weekendul 24-26 septembrie a.c.

„Din cauza noilor date cu privire la incidența cumulată a cazurilor COVID-19, conform cărora pe raza municipiului Slatina a fost înregistrată o creștere considerabilă a ratei de pozitivare, din considerente ce vizează protecția sănătății noastre, a slătinenilor, vă aduc la cunoștință faptul că vom amâna organizarea festivalulului „OLTENII &… RESTU’ LUMII”.
Imediat ce contextul pandemic va înregistra o scădere epidemiologică la nivel local astfel încât să permită inițierea activităților culturale fără risc înalt de îmbolnăvire cu virusul SARS- CoV-2, vom relua organizarea festivalului și vom publica toate informațiile necesare referitoare la desfășurarea acestuia.”, anunţă primarul.

Articolul precedentScorniceşti. 12 locuințe pentru tineri
Articolul următorAdrian Chesnoiu susţine producătorii locali

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here