Acasă Actualitate Reținut de polițiști pentru nerespectarea ordinului de protecție

Reținut de polițiști pentru nerespectarea ordinului de protecție

22
sursa: www.reporterntv.ro
sursa: www.reporterntv.ro

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Deveselu, nu a respectat ordinul de protecție, emis de Judecătoria Caracal la data de 28 iulie a.c., pentru o perioadă de 6 luni de zile, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de o femeie din Caracal. În data de 20 septembrie a.c., pe numele bărbatului, polițiștii au emis o Ordonanță de Reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Totodată, la data de 21 septembrie a.c., împotriva bărbatului, instanța de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, în continuare fiind efectuate cercetări.

La data de 16 septembrie a.c., o femeie din municipiul Caracal a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Deveselu, nu ar fi respectat ordinul de protecție emis împotriva sa.
În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, aceștia au constatat faptul că bărbatul de 42 de ani, din comuna Deveselu, nu ar fi respectat ordinul de protecție, emis de Judecătoria Caracal la data de 28 iulie a.c., pentru o perioadă de 6 luni de zile, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de femeia reclamantă.
De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi urmărit în repetate rânduri persoana vătămată, atât la domiciliul său, cât și la locul de muncă, provocându-i acesteia o stare de temere.
În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse.”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.