Acasă Actualitate Siminica Mirea „Românii au nevoie de sprijin din partea statului”

Siminica Mirea „Românii au nevoie de sprijin din partea statului”

11

Senatorul Siminica Mirea este de părere că măsurile propuse de actuala guvernare pentru criza din domeniul prețurilor energiei doar amăgesc românii!
„Prin compensațiile anunțate, furnizorii nu doar că pot rămâne cu profiturile extrem de mari, dar le pot crește în continuare pentru că nu sunt impuse restricții în majorarea prețurilor. Soluția potrivită este cea propusă de PSD, care are în vedere plafonarea temporară a prețurilor simultan cu acordarea de compensații adecvate atât românilor, cât și întreprinderilor care sunt în dificultate de plată.
Această măsură a guvernului prin care se compensează doar o foarte mică parte din creșterile de preț, este de un cinism fără limite, în contextul în care scumpirile sunt într-o ascensiune continuă.
Motivele principale care redau ineficiența și nepriceperea măsurilor luate de către actuala Putere sunt următoarele: NU opresc creșterea prețurilor energiei; NU eimină presiunea inflaționistă asupra celorlalte prețuri de bunuri și servicii; NU rezolvă problema industriei și a economiei; încurajează specula pe piața energiei pe care nu există concurență reală și avantajează furnizorii și producătorii speculativi.
Românii au nevoie de sprijin din partea statului, mai ales acum, în pragul sezonului rece și al scumpirilor masive!”, spune senatorul.

Articolul precedentMuncă la negru în Potcoava. ITM Olt, controale aspre
Articolul următorMarius Iancu: „Plafonăm urgent prețurile la energie și gaze!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here