Acasă Actualitate Marius Iancu: „Plafonăm urgent prețurile la energie și gaze!”

Marius Iancu: „Plafonăm urgent prețurile la energie și gaze!”

13

„Românilor nu le ajung banii pe o lună ca să plătească facturile la energie electrică și gaze!
De exemplu, un român care câștigă salariul minim de 1386 lei, va da salariul pe patru luni pentru a plăti factura de utilități. Cei cu salariul mediu de 3545 lei, vor plăti salariul pe o lună și jumătate, iar pensionarii dau pensia pe trei luni pentru o factură!
Despre acești români este vorba, despre faptul că românii nu mai au cu ce trai, ce mânca, nu pot să le mai ofere nimic copiilor lor. 2,92 milioane de pensionari au o pensie de 1600 lei pe lună, iar 1,57 milioane de pensionari trăiesc cu mai puțin de 1000 lei pe lună!
Pentru toți românii împovărati de facturi care cred că nu mai există speranță, PSD a depus un proiect pentru plafonarea temporară a prețurilor la gaze și energie! Plafonarea se va face la nivelul mediei tarifelor din ultimele 6 luni; statul va suporta 50% din scumpirea rezultată din facturiv; profiturile uriașe ale producătorilor de energie și gaze vor fi impozitate.”, scrie deputatul, pe pagina de Facebook, despre creşterea preţurilor la energie şi gaze şi prezintă câteva sdoluţii propuse de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.