Acasă Actualitate Caracal. Un weekend plin de evenimente

Caracal. Un weekend plin de evenimente

30

180 voluntari din Caracal au dat curs invitației „Let’s Do It, Romania!” în campania de Curățenie Națională, într-o ampla acțiune de ecologizare a orașului.
Angajați din primărie și instituțiile subordonate au strâns din toate cartierele orașului două remorci de 6,6 metri cubi de deșeuri.
175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World s-au unit într-o cauză comună: o lume fără deșeuri.
Campania, în România, a avut loc concomitent în județele Alba, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, București/Ilfov, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui și Vrancea.
Let’s Do It, Romania! are ca partener principal, în fiecare an, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

De asemenea, sâmbătă, 18 septembrie, în Parcul „Constantin Poroineanu” s-au desfășurat competiții de atletism și baschet şi o competiție de handbal la Sala Polivalentă.
Ziua următoare, începe la ora 11:00 în acelaşi parc a avut loc o demonstrație de karate, iar la Casa de Cultură „Radu Șerban” a avut loc un spectacol de dansuri populare oltenești.
Activitățile fac parte din Săptămâna Europenă a Mobilității, manifestare ce se desfășoară în perioada 16- 22 septembrie 2021 în mai multe orașe din țară, Caracal fiind unul dintre acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.