Acasă Politic Siminica Mirea: „Să nu transformăm învăţământul într-un schimb de date de internet...

Siminica Mirea: „Să nu transformăm învăţământul într-un schimb de date de internet pe dispozitive”

36

Senatorul Siminica Mirea a ţinut să transmită un mesaj cu ocazia începerii noului an şcilar. Aceasta face apel la administraţiile lcoale şi naţională să asigure toate măsurile necesare la buna desfăşurare a orelor de curs, în contextul pandemiei.
Primul clopoţel, auzit la debutul noului an şcolar 2021-2022, trezeşte amintiri frumoase despre perioada în care mergeam, cu emoţie, la şcoală, unde ne reîntâlneam cu dascălii şi colegii noştri. Bucuria era în sufletele fiecăruia. O simt şi astăzi la elevii vremurilor noastre, chiar dacă acestea sunt unele speciale, cu măsuri impuse de o pandemie care a schimbat obiceiurile noastre de zi cu zi.
Astăzi, şcolile sunt deschise elevilor şi aşa trebuie să rămână mereu. Rog autorităţiile, de pe plan local şi naţional, să asigure toate condiţiile de securitate sanitară, astfel încât să nu transformăm învăţământul într-un schimb de date de internet pe dispozitive.
Şcoala se face la şcoală!
Vreau ca părinţii, dascălii şi elevii să formeze o echipă unită şi să avem un învăţământ sănătos, la propriu şi la figurat.
Multă sănătate şi rezultate excelente tuturor elevilor!
Mult succes în noul an şcolar!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.