Acasă Fără categorie Cătălin Rotea, un mesaj altfel

Cătălin Rotea, un mesaj altfel

1271
        13 septembrie 2021. Pentru prima data din funcția de primar al orașului Balș, încă de la primele ore ale dimineții, Cătălin Rotea a ținut să adreseze, pe pagina oficială de socializare, un mesaj de încurajare atât pentru elevi, cât și pentru părinții și profesorii din localitate:

„Dragi elevi,
Voi, cei care veți stăpâni şcoala, VOI veți hotărî asupra viitorului, asupra tendinţei vieţii şi asupra vieţii însăşi. De aceea școala este un pas atât de important pentru fiecare dintre noi, fie că suntem părinți, profesori sau elevi, împreună creăm caractere. Și este un act de mare responsabilitate. Astăzi, la deschiderea_anului_școlar, vă urez: Mult_Succes!”

Cătălin Rotea, își încheie mesajul cu un citat ce-i aparține regelui Ferdinand I, prin care subliniază că: „Nu zidurile fac o şcoală, ci spiritul ce domneşte într-însa”.
Articolul precedentPotcoava. Prima zi de şcoală. Emanuel Enăchioaia: „Vă îndemn pe toți să aveți dorință de cunoaștere”
Articolul următorCaracal. Prima zi de şcoală. Ioan Doldurea: „Doresc, la debutul anului școlar, mult succes elevilor” La debutul noului an şcolar 2021-2022., primarul oraşului Caracal, Ioan Doldurea, le trimite elevilor, profesorilor şi părinţilor toate gândurile sale bune. La Caracal, toate şcolile sunt pregătite să-şi primească elevii cum se cuvine. „Doresc, la debutul anului școlar, mult succes elevilor, profesorilor și personalului nedidactic. După un an plin de încercări, avem ocazia astăzi să ne bucurăm cu toții, copii, părinți, bunici și cadre didactice de momentele pline de emoție a începutului școlii. Mult succes!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here