Acasă Administrație Slatina. 740 de ghiozdane pentru bobocii de la clasa pregătitoare

Slatina. 740 de ghiozdane pentru bobocii de la clasa pregătitoare

19

Indiferent de provocările ultimei perioade, Primăria Slatina păstrează tradiția și inclusiv în acest an, din fondurile asigurate prin bugetul local al municipiului Slatina, se va desfășura programul „Primul meu ghiozdan”, program ajuns la ediția a VII-a.

„Încă de astăzi m-am asigurat de faptul că, luni, 13 septembrie fiecare copil din grupa 0 va fi așteptat în bancă, cu un ghiozdan complet echipat, oferit de Primăria Municipiului Slatina.
Am dorit în mod deosebit să continui acest proiect, tocmai prin prisma faptului că începutul grupei 0, reprezintă o nouă etapă nediferențiată, pentru toți copiii independent de posibilitățile pe care micuții le au acasă. Vă doresc tuturor, în această nouă etapă, un început de drum plin de bucurie!”, spune primarul Slatinei, Emil Moţ.

Fiecare ghiozdan va fi echipat cu un set de rechizite și va fi furnizat sub forma unui pachet care va conține următoarele :
două caiete/48 file dictando;
două caiete/48 file matematică;
două caiete tip II;
un bloc de desen
un set de acuarele 12 culori cu pensulă;
un set de carioci 10 culori;
un penar echipat cu: un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de șters, o ascuțitoare;
o felicitare personalizată;
un orar personalizat.
Un total de 740 de ghiozdane se află pe băncile școlilor din municipiul Slatina, dintre care 345 pentru fete și 395 pentru băieți.

Articolul precedentPeşti de ocazie… Doi bărbaţi, arestaţi preventiv
Articolul următorAzi, Orban, la Slatina! Ultima încercare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here