Acasă Actualitate Primăria Caracal, proiect ambiţios!

Primăria Caracal, proiect ambiţios!

39

Primăria Caracal vrea să atragă investitori pentru a da viață celor 11 clădiri în care au funcționat, până acum câțiva ani, punctele termice ale orașului și care azi sunt adevărate ruine printre blocuri, nemaiavând nici o utilitate publică.
În 2019 a fost aprobată desființarea sistemului de alimentare centralizată cu energie termică aflat în patrimoniul municipiului Caracal, componentele acestuia (rețele de transport și distribuție energie termică, instalații tehnologice) nemaifăcând obiectul serviciului de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice din anul 2012.
Consiliul Local al Municipiului Caracal a aprobat săptămâna aceasta vânzarea prin licitație publică a clădirilor și terenurilor aferente punctelor termice aflate în conservare urmare a desființării cu ani în urmă a sistemului de alimentare centralizată cu energie termică a orașului.
Prin acest demers, construcții aflate acum într-o stare avansată de degradare, nemaiavând utilitate publică, vor deveni o sursă de venit la bugetul local și totodată vor fi reabilitate conducând la înfrumusețarea zonelor unde sunt amplasate.
Prețul de pornire al licitației va fi stabilit ca valoarea cea mai mare din prețul de piață determinat prin raportul de evaluare întocmit de evaluatorul autorizat ANEVAR și valoarea de inventar a imobilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.