Acasă Actualitate Altele cu păpuşi, Elena Francesca Ilinca, din Balş, face performanţă pe bicicletă

Altele cu păpuşi, Elena Francesca Ilinca, din Balş, face performanţă pe bicicletă

790
           Tânăra Elena Francesca Ilinca, de aproape 8 ani, din Balş, a participat la cea mai importantă competiţie de ciclism a verii: Explorer Mountain Bike Challenge 2021 – editia back to the roots, acolo unde a reuşit să convingă juriul, prin muncă şi dăruire, că merită să ocupe o treaptă pe podium. Sportiva, licenţiată de Federaţia Română de Ciclism, s-a aflat pe locul al II-lea în cadrul competiţiei, care a avut loc în comuna Valea Iaşului.
În palmaresul ciclistei bălşene se mai află medalii obţinute la mai multe competiţii de profil, cum ar fi: în 2019, la categoria fete D2 (5-6 ani), la Avrig, a obţinut locul II. Tot în 2019, la Câmpulung a obținut locul I. La Road Grand Tour – Academia Titi Aur august 2019 – Locul 1. În același an, la Porumbacu, locul I. Apoi, în 2020, locul III la Porumbacu. Anul acesta a obţinut locul III la Avrig şi locul IV la Movilele Blajelului.

Clubul de Ciclism Explorer a organizat, în parteneriat cu Primăria Valea Iașului, competiția Explorer Mountain Bike Challenge 2021, în acest an 2 trasee – 1 de XC Marathon de 60 km și un traseu scurt de 37 km pe dealurile Argeșului. Startul a avut loc pe 21 august, din comuna Valea Iașului, iar traseele au fost parcurse pe localitățile Brătești, Dumirești, Robaia și Mușătești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.