Acasă Politic Marius Iancu: „România traiului scump!”

Marius Iancu: „România traiului scump!”

40

„Prețurile au luat foc în România și nu din cauza caniculei, ci a proastei guvernări PNL-USR!
În timp ce Cîțu, Barna, Drula și toți ai lor ne servesc aroganță și nesimțire cât cuprinde, românii nu mai servesc nimic pentru că nu mai au cu ce sa plătească!
Prețul energiei electrice a fost, în luna iulie, de 462 lei/ MWh, cel mai mare preț la energie înregistrat vreodată în România, de două ori și jumătate mai mare decât acum un an!
Iar din septembrie, pretul energiei electrice va crește din nou…cu 21%!
Cu toate acestea, conform datelor Eurostat, România se află pe ultimele locuri ca salarii.
Salariul mediu anual, al unui cuplu, fără copii este de 16.990 euro, în timp ce în Ungaria este de 18.976 euro, în Polonia – 20.809 euro, în Grecia- 34.162 euro, în Italia ‘ 42.925 euro, Spania – 42 489 euro, Franța – 55.535 euro sau Germania- 63.661 euro.
Când vine vorba de preturi, mulțumită viziunii de guvernare a lui Florin Cîțu, îi întrecem pe mulți.
Românii plătesc mai mult decât ungurii, turcii, sârbii sau cehii pentru lapte și ouă, la carne plătim mai mult chiar și decât polonezii, iar cazarea și o masă la restaurant e mai scumpă la noi decât în zonele turistice din Turcia, Grecia, Bulgaria sau Ungaria.
Și hainele sunt mai scumpe în România decât în Ungaria sau Turcia, iar pentru servicii și transport plătim mai mult decât bulgarii, sârbii, turcii sau albanezii.
Iar din toamnă, îi vom întrece și pe alții pentru că penelistii și useristii conduși de Cîțu și Barna vor să ducă România pe primele locuri în Europa în topurile celor mai mici salarii, celor mai mari prețuri și a celui mai scăzut nivel de trai. Vorba lui Cîțu: LUCRURILE MERG BINE ȘI ROMÂNII SUNT FERICIȚI!”, scrie deputatul Marius Iancu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.