Acasă Politic Gigel Ştirbu: „Datorită guvernelor responsabile din ultimii 1,5 ani, în România ...

Gigel Ştirbu: „Datorită guvernelor responsabile din ultimii 1,5 ani, în România crește calitatea infrastructurii rutiere de transport”

42

„Devine realitate tronsonul dintre Slatina și Balș, parte a Drumului expres Craiova-Pitești, ajungând la momentul actual la 87% din stadiul fizic de execuţie, fiind fezabil astfel, sfârșitul acestui an, drept termen pentru deschiderea circulației pe această bandă rutieră!
Îi felicit pe cei peste 1.700 de drumari care lucrează în prezent, pe șantierul UMB: la podul peste Olt de la Slatina cu o lungime de 1,7 km, la asfaltarea cu 2-3 mii de tone zilnic, fiind așternute primele 2 straturi pe circa 30 de km din tronson, la sistemul de scurgere a apelor, la spațiile de servicii, dar și la cele 4 noduri rutiere de la Balș, Piatra Olt și Slatina.
Astfel, datorită guvernelor responsabile din ultimii 1,5 ani, în România crește calitatea infrastructurii rutiere de transport, iar noul drum expres va îmbunătăți traficul în regiunea Oltenia! De asemenea, noua bandă rutieră va diminua costurile de transport , va spori eficiența economică a rețelei rutiere din România și va îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor. pentru cele aproape 2 milioane de locuitori din regiunea de Sud-Vest.”, scrie deputatul Gigel Ştirbu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.