Acasă Politic Emil Albotă: „Nu știu dacă ați aflat, există și o rectificare bugetară...

Emil Albotă: „Nu știu dacă ați aflat, există și o rectificare bugetară în plan”

22

Deputatul Emil Albotă spune că se află în proiectare o rectificare de buget „”după chipul şi asemănarea lui Cîţu.
„În sminteala actuală legată de gen sau sex, de mișcarea fals progresistă a identității de gen, a «maternității» masculine sau feminine și a eliminării simbolurilor naționale de pe cartea de identitate, care poate fi cu cip sau nu, cu gen sau nu, cu tricolor sau steagul UE, nu știu dacă ați aflat, există și o rectificare bugetară în plan.
O rectificare bugetară conturată după chipul și asemănarea lui Cîțu, cel care, sub conducerea lui, îi vede pe români mai fericiți ca niciodată, chiar dacă salariile, pensiile, alocațiile lor sunt înghețate, în plin sezon canicular, în timp ce prețurile la gaze, energie și alimente cresc vertiginos, asemenea gradelor Celsius din termometre. Avem, așadar, o rectificare bugetară care taie de la Ministerul Muncii (a se citi pensii, alocații, salarii) nu mai puțin de 2,78 miliarde lei și înregistrează o creștere la Fondul de Rezervă, de unde banii iau traiectoria plăților de partid, către administrațiile peneliste.
Concentrați într-o luptă acerbă și toxică de putere, în interiorul partidului, chiar Rareș Bogdan ne anunță, cu seninătate, că de guvernare «se vor ocupa exclusiv, după 25 septembrie», zi semnificativă pentru viața de partid PNL, în care se va desemna conducătorul absolut. Până atunci, susținătorii unuia sau altuia, trebuie să-și primească tainul, în timp ce românii ”tot mai fericiți” trăiesc pe pielea lor consecințele haosului economic și social al guvernării ”de dreapta”.
Apropo, despre PNRR ori Ghinea se mai știe ceva? Sau aflăm în septembrie, cu o zi înainte de aprobarea planului, că România iar nu este pregătită să acceseze fonduri europene…”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.