Acasă Actualitate INFORMARE

INFORMARE

64
         Această informare este efectuată de SC COMPANIA DE APĂ OLT SA, ce intenționează să solicite de la SGA OLT aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasamanet pentru realizarea lucrărilor ECHIPARE STAȚII de TRATARE APĂ POTABILĂ ale MUNICIPIULUI SLATINA cu FILTRE pentru POTABILIZAREA APEI, amplasate în Str. Nicolae Bălcescu Nr. 28A, Slatina, județul Olt.
Această investiție este NOUĂ.
Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta CONSTRUCȚII PERMANENTE următoarele ape uzate: APE MENAJERE, APE INDUSTRIALE, ce se vor evacua în SISTEMUL DE CANALIZARE.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor Nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.
Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa din Str. ARTILERIEI, Nr. 2, Slatina, județul Olt, după data de 30.07.2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.