Acasă Administrație Caracal. Inspectorii urbani, în acţiune

Caracal. Inspectorii urbani, în acţiune

60

Zi de zi inspectorii urbani constată efectele comportamentului unor cetățeni certați cu legea. Resturi menajere aruncate la colț de stradă, deșeuri rezultate din construcții abandonate lângă containerele de gunoi sau pe străzi, coșuri de gunoi rupte sau răsturnate.
„Legislația privind protecția datelor cu caracter personal nu ne permite să facem publice imagini cu persoanele vinovate, surprinse atât de către inspectorii urbani cât și de camerele de supraveghere montate în oraș. În Caracal sunt montate 130 de camere de supraveghere video.
Imaginile vor fi transmise Poliției pentru luarea măsurilor legale ce se impun în astfel de cazuri.
Mulțumim cetățenilor care susțin efortul nostru de a stopa acest fenomen și ne sesizează telefonic abateri de la conduita civică.
Asigurăm cetățenii orașului Caracal că vom fi fermi în a urmări și sesiza orice comportament antisocial solicitând autorităților competente să ia măsurile care se impun”, spun reprezentanţii Primăriei Caracal.
De asemenea, Primăria municipiului Caracal încurajează colectarea separată a gunoiului. Într-o altă variantă, un spațiu de colectare pentru sticlele de plastic reciclabile, se găseşte în Parcul Constantin Poroineanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.