Acasă Actualitate ALDE vrea o Românie a demnităţii. Preşedintele partidului, în vizită la Olt

ALDE vrea o Românie a demnităţii. Preşedintele partidului, în vizită la Olt

215

La sediul ALDE Olt, președintele partidului la nivel naţional, Daniel Olteanu, alături de președintele ALDE Olt, Ioan Ciugulea, și vicepreședintele regional ALDE, Bogdan Trifan, dar şi de vicepreşedintele Cristian Bircea şi Marian Oancă, secretar general adjunct al Alde, au susţinut o conferinţă de presă, unde au fost dezbătute mai multe teme de interes naţional.

Daniel Olteanu, preşedintele ales al ALDE România, în luna aprilie a acestui an, îşi doreşte o Românie a demnităţii. Principalul său proiect este acela de a-i convinge pe cei 67% dintre românii cu drept de vot să vină spre secţiile de votare şi să-şi extercite dreptul constituţional. Acesta spune că întreaga clasa politică trebuie să se reinventeze şi să asculte mai mult cetăţeanul:
„Suntem în plin proiect de reconstrucţie, iar la finalul său sunt convins că vom ieşi întăriţi. Scopul echipei ALDE este acela de a reveni în prim-planul politicii româneşti. Cu mandatul pe masă, îmi asum trei obiective majore: ALDE va reveni în Parlamentul European, îşi va tripla numărul de aleşi locali, în prezent având 1000 şi, de asemenea, de a reveni în Parlamentul României”.

Şeful liberal-democraţilor mai spune că, din cauza absenteismului, 33% dintre românii cu drept de vot aleg parlamentul, în schimb, restul alege să nu se prezinte. Noul ALDE vrea să se adreseze acestora din urmă, pe care îi consideră o majoritate tăcută, care nu este reprezentată în Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.