Acasă Administrație Dobrun. Un proiect de suflet al primarului Aurel Bondrescu, recepţionat

Dobrun. Un proiect de suflet al primarului Aurel Bondrescu, recepţionat

207

Podul de la Dobrun, cu o lungime de 143 de metri și o deschidere de 8,5 metri, care a valorat 10,4 milioane lei fiind o lucrarea realizată de firma de construcţii PANADRIA, a fost recepţionat vineri, 9 iulie a.c. în prezenţa primarului Aurel Bondrescu.
Comisia de receptie a fost compusă din reprezentanti ai Consiliului Judetean Olt, Inspectoratului de Stat in Constructii, UAT Comuna Dobrun, constructorul, proiectantul si dirigintele de santier.
Realizarea construcţiei podului peste Olteţ a fost posibilă ca urmare a solicitărilor locuitorilor comunelor Dobrun şi Şopârliţa, precum şi celor din localităţile învecinate, în urma stabilirii necesităţii şi oportunităţii rezultate din analiza tehnico-economică a obiectivului de investiţii şi a importanţei sociale a locuitorilor tuturor satelor din zonă.
Primarul comunei Dobrun exprimându-şi mulţumirea tuturor celor care au susţinut realizarea acestui obiectiv, în mod deosebit fostului primar Neagu Cristinel, membrilor Consiliului Local Şopârliţa, membrilor Consiliului Local Dobrun, precum şi întregului aparat tehnico-administrativ al Instituţiei Primarului Comunei Dobrun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.