Acasă Politic Paul Stănescu: „Oamenii suferă, iar mai-marilor zilei nu le pasă deloc de...

Paul Stănescu: „Oamenii suferă, iar mai-marilor zilei nu le pasă deloc de asta!”

21
foto: Mediafax

Senatorul PSD, Paul Stănescu a avut o întâlnire cu membri ai organizaţiilor de pensionari din mai multe judeţe.
„Am avut astăzi o întâlnire cu organizații de pensionari din mai multe județe, a căror viață este crunt afectată de măsurile aberante luate de guvernarea actuală de dreapta! Oamenii suferă, iar mai-marilor zilei nu le pasă deloc de asta!
Din păcate, s-a adeverit tot ceea ce am avertizat încă din campania electorală. Îi lovesc pe pensionari cu tot felul de decizii cinice: cu creșterea prețurilor, cu privatizarea Sănătății, cu creșterea vârstei de pensionare, cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul și cu multe altele.
Nu îmi dau seama ce este în sufletul acestor guvernanți. Parcă niciunul dintre ei nu are părinți sau bunici. Așa se poartă! Membrii actualei Puteri pare că nici nu trăiesc în România și că îi urăsc sincer pe pensionari. Altfel nu ar “reforma” Sănătatea pe principiul ultra-liberal “ai bani – trăiești, nu ai bani – mori!” Este multă răutate și dispreț din partea acestei Coaliții față de pensionari! Cîțu și Turcan îi consideră niște asistați sociali și chiar așa îi tratează. Ca și cum nu ar fi muncit o viață întreagă! Ca și cum ar fi o povară pentru societate! Ca și cum nu ar fi contribuit și nu ar avea dreptul fundamental la pensie! Ca și cum stau cu mâna întinsă la Cîțu și la Turcan!
Este revoltător și i-am asigurat pe pensionari că aceste lucruri nu vor rămâne așa! Nu putem accepta asta! Vom anula toate deciziile rele îndreptate împotriva pensionarilor. Îi vom apăra pe pensionari, la fel cum îi vom apăra și pe copii. Fiindcă părinții și copiii sunt cele mai dragi persoane din viața oricui. Știu că pensionarii români sunt oameni de nădejde. Anul trecut, în plină pandemie, am văzut mulți bătrâni la secțiile de votare. Deși erau categoria cea mai vulnerabilă, ei au venit să voteze și asta a contat enorm pentru revenirea PSD pe prima poziție.
De aceea, le-am transmis azi un mesaj din suflet: aveți tot respectul meu și sunt absolut convins că împreună vom da jos acest Guvern, ca să readucem bunăstarea pentru pensionari și pentru toți românii”.

Articolul precedentEmil Albotă: „România educată, un obiectiv rămas tot doar la stadiu de slogan electoral”
Articolul următorCovid-zero la Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here