Acasă Politic Liviu Voiculescu, preşedinte la PNL Olt

Liviu Voiculescu, preşedinte la PNL Olt

150

Vineri, 9 iulie 2021, s-a desfășurat Comitetul de Coordonare Județean al PNL Olt, unde au fost aleşi, statutar, cei care vor ocupa funcțiile de conducere ale organizației județene liberale. Printre invitați: Ludovic Orban, președintele PNL, deputatul Gigel Știrbu, europarlamentarul Cristian Bușoi, precum și prim-vicepresedinţii Daniel Tudor și Florin Homorean. Liviu Voiculescu a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al PNL Olt, acesta obţinând 323 de voturi.

Orban le-a cerut liberalilor olteni să-l susțină la Congresul din 25 septembrie:
„Nu cred că este filială judeţeană în care eu să fi fost de mai multe ori decât am fost în Olt. Pentru a câştiga un vot în Olt, în Dolj, în Gorj, în judeţele din sud, trebuie să munceşti de trei ori, de cinci ori, poate de şapte ori mai mult decât ca să câştigi un vot în filialele din Ardeal. Din cauza asta pentru mine este fundamental să ridicăm Oltenia, să ridicăm sudul, să ridicăm Moldova, pentru că numai astfel PNL poate să aibă garanţia că va câştiga toate alegerile din 2024. Vin în Olt cred că din 1993, am fost în zeci, sute de campanii. Cred că am fost în mai mult de două treimi din localităţile judeţului. Din această cauză eu vă transmit un mesaj simplu: Vă cer sprijinul şi susţinerea la Congresul din 25 septembrie, ca şi dumneavoastră să puteţi conta pe sprijinul şi susţinerea preşedintelui PNL şi a echipei PNL în următoarii patru ani”, a spus Orban.

Voiculescu, la al doilea mandat de preşedinte
Senatorul Liviu Voiculescu se află la al doilea mandat de preşedinte al PNL Olt, după ce a fost ales, prima dată, în 2018, după decesul lui Costel Moisescu, preşedinte al organizaţiei până la decesul din octombrie 2017.
„Sunt oameni de la care am învățat multe chiar și atunci când eram certați. Au fost sfaturi și lucruri pe care le-am învățat și le-am reținut de la domnul deputat Gigel Știrbu și de la Marian Vasile și de la alți colegi, care, într-un moment sau altul, au avut altă opinie față de a mea. Acesta este PNL, aceasta este filiala Olt a PNL, înainte de toate ținem unii la alții și chiar în momente grele putem să trecem peste orice, să fim uniți, pentru că interesul nostru este comun. Facem politică liberală într-o zonă roșie și așa cum spune și președintele Orban, este extrem de greu. Așa cum am fost până acum, sincer, loial, un bun coleg, așa voi rămâne și în următorii patru ani”, a declarat Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.